Stacks Image 5
Anbefalinger
Læs om Anton på 67, Kristina på 35, Anny på 75, og Heidis baby.
Anton, 67 år
I november 1987 blev jeg opereret første gang, for discusprolaps i nakken. I marts måned 1993 fik jeg den sidste, af i alt tre operationer i nakken, alle for discusprolaps.
For ca 6 år siden begyndte jeg, at få en slags hovedpine, som startede i nakken bag højre øre, og når det var slemt trak hovedpinen frem over øret mod panden. Hovedpinen kunne slås ned med to Panodil, og en stærk gigtpille.
Sygekasselægen havde ingen ide om årsagen, så jeg kunne bare spise piller!
Da smerterne tiltog i hyppighed og intensitet, pressede jeg ham for at finde årsagen. Det resulterede i, at jeg blev henvist til en neurolog, som sendte mig til scanning. Neurologen kunne efter scanningen meddele mig, at billederne ikke viste noget, som kunne forårsage hovedpine.

Ca. seks måneder senere, fik jeg tilfældigt besked om, at scanningen dog havde vist noget, nemlig, at jeg havde haft en blodprop i hjernen. Tidspunktet for blodproppen kunne man ikke sige noget om.
Samtidigt med at hovedpinen tiltog, ændrede mit søvnmønster sig også, således, at jeg sov i to til tre timer, vågnede og var meget vågen, efter ca en time kunne jeg så igen sove, i to til tre timer. Det kalder jeg for dårlig søvn!
Da jeg endnu en gang klagede til sygekasselægen, nåede han til den konklusion, at ubehaget skyldtes arvæv, og at jeg bare skulle lære, at leve med det!

En dag, hvor jeg sad og hang, efter endnu en nat med hovedpine og dårlig søvn, siger min kone, at en af hendes kolleger havde haft det næsten som mig, og var blevet hjulpet af Kranio - Sakral Terapi.
Jeg gik på nettet, fandt Jette Marie Bjerre, kontaktede hende, og spurgte om hun troede, hun kunne hjælpe mig.
Da Jette Bjerre havde hørt min historie, var hun af den opfattelse, at det lå inden for hendes område, så vi blev enige om, at give det en chance.
Efter første behandling, havde jeg en lettere hovedpine, i ca to døgn, og var meget øm i nakken, hvorefter det lettede.
For, at komme helt i bund, har jeg fået fire berhandlinger.
Jeg har ikke haft hovedpine siden, og min nattesøvn er blevet sammenhængende, så nu er jeg udhvilet, om morgenen.
Hvis nogle af de ovenfor nævnte gener kommer tilbage, har vi aftalt, at jeg ringer og får en vedligeholdende behandling.

Med hilsen
Anton Jensen
Jette Marie Bjerre
Scheelsmindevej 200
9200 Aalborg SV
RING på 2683 5709
eller mail her: jettemarie@outlook.com
Stacks Image 46
Stacks Image 48
Stacks Image 50