Stacks Image 5
Stacks Image 30
Stacks Image 32
Stacks Image 34
Stacks Image 36
Stacks Image 38
Anbefalinger
Læs om Anton på 67, Kristina på 35, Anny på 75, og Heidis baby.
Kristina, 35 år
Jeg blev uddannet sygeplejerske for 10 år siden. Jeg har bl.a arbejdet på ortopædkirurgisk og almen intensiv afdeling. Det kan til tider været et meget fysisk krævende arbejde, med tunge løft og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Selvom man forsøger at tænke meget over sine arbejdsstillinger sætter det sine spor.

Jeg begyndte at få problemer med min nakke, skuldre og lænd for godt 2 år siden. Jeg forsøgte med massage, men da det simpelthen var for ubehageligt og jeg gerne var totalt ødelagt i en uge efter stoppede jeg med dette. Mine spændinger blev kun værre, men jeg forsøgte at tilsidesætte det. Til sidst blev det så slemt, at jeg konstant fik hold i nakken og udviklede en muskelknude i baghovedet. Det betød at jeg ikke kunne holde ud at sove på ryggen og ofte gik rundt med hovedpine.

Jeg hørte om Kranio-Sakral terapi og Jette gennem en kollega og tænkte det var forsøget værd.
Efter kun 2 behandlinger var min muskelknude halveret og jeg havde pludselig fået en halt anden bevægelsesfrihed i nakken. Det bedste var at jeg nu kunne sove på ryggen igen.
Behandlingerne er på ingen måde ubehagelige og man er rigtig godt tilpas efterfølgende. Man kan dog blive lidt træt.

Nu får jeg 1-2 behandlinger om måneden og supplere med øvelser jeg har fået af Jette. Jeg kan tydeligt mærke forbedringen fra behandling til behandling og er bestemt sikker på at jeg indefor en overkommelig tid slipper helt af med mine spændinger.

Med venlig hilsen
Kristina
Jette Marie Bjerre
Scheelsmindevej 200
9200 Aalborg SV
RING på 2683 5709
eller mail her: jettemarie@outlook.com
Stacks Image 46
Stacks Image 48
Stacks Image 50