Anbefalinger

Heidis baby

Jeg fødte min søn i januar 2012 ved en meget hurtig fødsel, som resulterede i en lille stiv fyr, som vi kun kunne holde ud fra os i strakt arm – han kunne ikke sidde op af os, kunne ikke ligge på maven, kunne ikke ligge i arm, kunne ikke holdes af andre, sov korte urolige lure og han var nærmest konstant i ”flitsbue”.

Efter 5 besøg hos kiropraktor, valgte vi at prøve noget nyt, og valget faldt på kranio sakral terapi. Det har på alle måder været en god oplevelse.

Under behandlingerne har der altid været afsat rigeligt tid, som har skabt tryghed for os alle. Atmosfæren er afslappet, der bliver spillet beroligende musik i baggrunden og Jette Marie skaber en behagelig stemning – der er altid tid til amning og til at få skabt ro.

Min søn har været glad og tilpas under behandlingerne, og det ligger også Jette Marie meget på sinde. Hun er meget nænsom, nærværende og får skabt god kontakt.

Hendes blide håndtering og selve metoden og de grundlæggende idéer bag, giver mig som mor en rigtig god mavefornemmelse, og det kan min søn selvfølgelig også mærke.

Der var tydelig positiv effekt med det samme, og nu efter 4 behandlinger har vi en fyr der ikke spænder op på samme måde, han kan sidde op af os, ligge i arm og på maven. Jeg kan kun anbefale kst.

Amy, 75 år

Jeg har i 11 år haft diarre hver eneste dag flere gange, og fået at vide at det må jeg leve med. Ofte har jeg haft mavesmerter, min læge har så givet mig en kur mod tyktarmskatar, hvilket hjalp på smerterne og ikke andet.

Men i slutningen af 2011 begyndte smerterne igen, denne gang hjalp kuren ikke og jeg tog smertestillende hver dag.

Jeg hørte om Jette gennem min familie og fik en tid d. 26.-1-12. Efter første behandling var mavesmerterne væk og diarre’en aftog og blev mere sammenhængende.

Nu har jeg været hos Jette 3 gange og min mave er næsten i orden for første gang i 11 år.

Samtidig har min ryg og højre ben fået det så fint at jeg ikke længere tager gigt medicin eller anden smertestillende medicin.

Så jeg vil besøge Jette for vedligehold, når der er brug for det.

Kristina, 35 år

Jeg blev uddannet sygeplejerske for 10 år siden. Jeg har bl.a arbejdet på ortopædkirurgisk og almen intensiv afdeling.

Det kan til tider været et meget fysisk krævende arbejde, med tunge løft og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Selvom man forsøger at tænke meget over sine arbejdsstillinger sætter det sine spor.

Jeg begyndte at få problemer med min nakke, skuldre og lænd for godt 2 år siden. Jeg forsøgte med massage, men da det simpelthen var for ubehageligt og jeg gerne var totalt ødelagt i en uge efter stoppede jeg med dette.

Mine spændinger blev kun værre, men jeg forsøgte at tilsidesætte det. Til sidst blev det så slemt, at jeg konstant fik hold i nakken og udviklede en muskelknude i baghovedet.

Det betød at jeg ikke kunne holde ud at sove på ryggen og ofte gik rundt med hovedpine.

Jeg hørte om Kranio-Sakral terapi og Jette gennem en kollega og tænkte det var forsøget værd.

Efter kun 2 behandlinger var min muskelknude halveret og jeg havde pludselig fået en halt anden bevægelsesfrihed i nakken. Det bedste var at jeg nu kunne sove på ryggen igen.

Behandlingerne er på ingen måde ubehagelige og man er rigtig godt tilpas efterfølgende. Man kan dog blive lidt træt.

Nu får jeg 1-2 behandlinger om måneden og supplere med øvelser jeg har fået af Jette. Jeg kan tydeligt mærke forbedringen fra behandling til behandling og er bestemt sikker på at jeg indenfor en overkommelig tid slipper helt af med mine spændinger.

Carsten, 47 år

Jeg har i nogle år haft problemer med en medfødt skævhed i min gane, som har givet mig smerter og et lidt skævt bid. Ikke noget, man kan se udefra – men smerterne var blevet et stort problem. Jeg blev, for ca. 20 år siden, opereret i ganen og fik at vide at problemet kunne opstå igen, hvad det så også er. Da jeg ikke havde meget lyst til at gennemgå den samme operation igen, kontaktede jeg Jette for at høre om hun kunne hjælpe.

Der er nu gået 9 måneder og jeg mærker faktisk sjældent noget til problemet. I løbet af den tid, der er gået har jeg lært meget af Jette. Der går nu ca. 7 uger mellem mine besøg og behovet bliver stadig mindre. Jette har et fantastisk helhedssyn, som gør at hun kæder ting sammen, som jeg ikke selv har været i stand til.

Jeg har døjet meget med spændinger i ryg og nakke, og ved Jette’s hjælp er det gået op for mig, at både fysik og psyke spiller en stor rolle i dette. Jeg laver nu en række daglige øvelser, som Jette har anbefalet, og jeg er nu begyndt at svømme to gange om ugen også. Begge dele har hjulpet meget. Det er for alvor gået op for mig hvor vigtigt det er, at man bevæger sig.

Samtidig er jeg blevet bevidst om at slappe af i muskler, som jeg ikke tidligere anede at jeg spændte i. Tidligere, når jeg havde rigtigt ondt i ryg eller nakke, antog jeg at det skyldtes forkert siddestilling eller lignende – altså noget jeg havde “gjort forkert i går”. Men nu er det gået op for mig, at en del af mine spændinger kan skyldes ting, som SKAL ske – altså bekymringer eller en svag frygt, som umærkeligt giver anledning til spændinger, der vokser sig større.

Det har hjulpet mig meget at blive opmærksom på det – og det er en erkendelse, som jeg næppe var nået til på egen hånd. Jette’s evne til at sætte fingeren på årsager er forbløffende. Hun har peget på ting og givet mig værktøjer, som allerede har hjulpet mig meget.

Ud over at have fået løst mit problem med ganen, har jeg fået løst (eller peget hen i retning af en løsning på) flere andre problemer. Mit møde med Jette har betydet en meget større forandring i mit liv, end jeg havde forventet. Jeg har fået en forbedret livskvalitet, som jeg ikke vidste at jeg trængte til. Det er jeg meget taknemmelig for.

Kontakt mig

Ønsker du at bestille eller har du nogle spørgsmål til mine behandlinger? Begge ting er muligt på siden ved at følge linkene herunder.